Странице

четвртак, 24. мај 2012.

IZLECILA SE BROJSOVOM METODOM – BROJSOVA TERAPIJA – SVE NA JEDNOM MESTU I JOS MNOGO RAZNIH SAVETA


IZLECILA SE BROJSOVOM METODOM

OVO JE KRATKA ISPOVEST FB PRIJATELJICE I POZELELA SAM SA VAMA DA PODELIM, NE DAJ BOZE DA NEKOM ZATREBA, ALI ZA SVAKI SLUCAJ ZNAJTE DA JE COVEK NAJMOCNIJI BOZANSKI IZUM I VERUJTE U TO 1000%.
Autor  Vesna Milošević
Dragi moji, dobro ja vama došla i bolje vas našla. Razmišljala sam da li da uz ovaj tekst postavim i svoju fotografiju u svom novom izdanju, ali sam ipak odustala. Kad ponovo počnem da ličim na sebe, skinuću naočare i lepo, najlepše ću vam se osmehnuti sa profil fotke. Želim sa vama da podelim jedno svoje iskustvo, jer smatram da mi je to dužnost. Kada čoveku od nečega bude dobro, treba to da podeli sa drugima i da ne razmišlja puno o tome kako će ko to prihvatiti iskoristiti ili ne. To je do čoveka. Do mene je da vam dam informaciju koja može da pomogne vama ili nekom vašem, kao što je i meni.Naime, pre godinu dana od lekara sam dobila pogrešnu dijagnozu ” bezazlene hormonske ciste na dojci koja može da da raste” ali da me to ne brine, kontrola dogodine. E, to dogodine je bilo pre mesec ipo kada su mi rekli pravu dijagnozu. Tumor na dojci, veliki. Zahvatio je i drugu, malo. Preporuka : HITNA NAJHITNIJA OPERACIJA I DALJE MERE. Oooo..neka hvala. Ne podležem ludilu farmakomafije i ljudi koji veruju u neizlečivo, u hemiju, u zdravlje posle odsecanja delova tela. Ne verujem im. Jednom su mi rekli da imam neizlečivu koksartrozu pa sam je izlečila. Naučno nepriznatim metodama. Možeš misliti. Nauka samo nije dorasla prirodi, pa se vade. Odlučila sam se za Brojsovu 40-odnevnu totalnu terapiju gladovanjem. Oh, o tome bih tek mogla knjigu da napišem, ali o tome neki drugi put. Danas sam prvi put posle 42 dana popila sokić i pojela salatu. Hahahahah… ne, ne vredi da pokušavam da vam opišem osećaj. Od velikog tumora ostao je samo trag, koji ću dokrajčiti presnom hranom, sokovima od voća i povrća, suncem, smehom, ljubavlju. Poenta cele priče je da znate da je rak izlečiv, da umesto statusa podrške i sažaljenja, čitate i delite korisne informacije. Ne budimo patetični, več praktični. Ova terapija funkcioniše, da znate. To delite. To pričajte ljudima. Oslabila sam 12 kilograma, ostalo mi je samo 48 ;) )) i da se ne spremam na Oriflame seminar na Halkidikiju kome se neizmerno radujem i zaslužen odmor posle, skoknula bih do Diora i prijavila se na kasting za sledeću reviju. Još samo ovo.. Čovek ne sme da se uplaši bolesti, već da on uplaši bolest. U tome je trik.
Trazila sam dozvolu da ovaj tekst prenesem na moj profil da bi i drugi procitali na sta mi je Vesna odgovorila –
Vesna Milosevic – Naravno, Veki. Tvoj profil i profil Dr Sladjana Velkov Popunjen Profil su mi bili od velike pomoći. ♥
Ima li sta lepse od tako necega, nesebicno pomoci coveku makar i sitnicom…♥
f568b9 
Poenta je Iznici kao Feniks iz pepela
- SLIKE SA ZIDA – BROJSOVA METODA
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3688145796219&set=a.1989169802881.113930.1052407793&type=1&theater
- BLOG – RAK – LEUKEMIJA I DRUGE PRIVIDNO NE IZLECIVE BOLESTI – RUDOLF BREUSS (BROJS) – I DEO
http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/03/11/rak-i-leukemija-i-druge-prividno-ne-izlecive-bolesti-rudolf-breuss-brojs-i-deo/
- KARCINOM – SVE O RAKU I KAKO GA IZLECITI
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2961229663770.140375.1052407793&type=3

BROJSOVA TERAPIJA – SVE NA JEDNOM MESTU I JOS MNOGO RAZNIH SAVETA

U ovoj terapiji se radi  o lekovitom gladovanju..Mnoge bolesti koje su do sada bile ne izlecive, sada su izlecive i to u 100% procentu. … Ova terapija sluzi na prvom mestu u izlecenju karcinoma/raka i traje tacno 42 dana. Kada se zavrsi terapija od 42 dana, onda se isto tako treba pridrzavati uputstava sledeca 42 dana, period kada se treba postepeno navikavati na jedenje hrane. Pocinje se sa tecnoscu, kasice dok se postepeno ne dodje do cvrste hrane….koja treba da bude sirova…Ova terapija se može primenjivati i za čišćenje organizma, i u tom slučaju traje 21 dan+isto toliko privikavanja na hranu. Za vreme Totalne terapije se ne unosi čvrsta hrana, piju se određene čajne mešavine, i sok od povrća-cvekla/cikla, šargarepa/mrkva, celer, rotkva, krompir, znači korenske biljke, koje sadrže sve što je potrebno organizmu da prezivi. Postoji covek u Nisu koga nazivaju “Srpski Brojs” – Ljubiša Stojković koji je u terapiju umesto Brojsovog soka ubacio sok od pšenične trave, govoreći da se u tom soku nalazi sve što je potrebno organizmu da preživi, i ubacio je još neke svoje čajne mešavine, nažalost samo njemu poznatog sastava, i prilično visoke cene za budžet nas obicnih ljudi. Naravno, kad je zdravlje u pitanju covek ima samo jedan cilj a to je da bude zdrav… 

RUDOLF BROJS  – BREUSS  -  TERAPIJA ZA KANCER
Rudolf Breuss: “Moj stav je, da se pod lečenjem podrazumeva ispravljanje neispravne funkcije organizma i povratak u stanje potpune neograničene funkcionalnosti, ne uklanjajući njegove delove operacijom ili amputacijom.”

Rudolf Breuss  je bio iscelitelj iz Austrije, učen čovek koji je imao neverovatno razumevanje i ljubav prema ljudima. Rođen 1899 god., svoju pažnju je usmerio na pronalaženje alternativne i nežnije metode, za lečenje kancera i drugih bolesti, od onih koje je nudila konvencionalna medicina. Obična Nemačka knjiga u kojoj je obrazložena vrednost upotrebe voća i povrća napisana pre 300 godina privukla mu je pažnju i odredila njegov rad do kraja života. Breuss je napomenuo da kancer, bez obzira gde se pojavi u telu, hrani se i raste od proteina. On je prema tome došao do zaključka da ukoliko neko ne uzima proteine, za vremenski period koji je utvrđen kao idealan od 42 dana, u toku kojeg će uzimati razne lekovite čajeve i sokove radi detoksikacije, čišćenja i eliminacije, kancer će izgladneti, biti apsorbovan i naposletku izbačen iz tela na jedan ili drugi način. Ovo radikalno razmišljanje je u to vreme nekolicina medicinskog establišmenta prihvatila, da bi se danas ova terapija primenjivala širom sveta pod nazivom Breuss Kancer Tretman.

Sirovo voće i sokovi od povrća su oduvek bili upotrebljavani i preporučivani u prirodnoj medicini kao deo sistema oporavka od mnogih bolesti i hroničnih bolesti. Sirov sok sadrži antioksidante i žive enzime koje je nauka identifikovala kao imperativne delove u svačijoj ishrani ukoliko žele da ostanu zdravi i zadrže odbrambeni sistem koji ih štiti od toksičnosti današnjeg okruženja. Na osnovu ovih okvira je Rudolf Breuss razvio svoj Kancer Tretman, iskorištavajući terapeutske vrednosti sokova od povrća i lekovitih čajeva koji su bili povezani sa lečenjem mnogih vrsta kancera. Breuss mešavina čajeva i specifična mešavina organski uzgajane šargarepe, cvekle, celera, kineske rotkve i krompira činili su čuda za njegove pacijente. Njegova mešavina je obezbeđivala, u tečnom stanju, sve potrebne minerale i vitamine tokom 42 dana posta, dok su se resursi tela upotrebljavali za obračun sa bolesnim tkivom. Brojne ispovesti i svedočanstva izlečenih bili su potvrda da njegov tretman deluje.

Ista mešavina Breuss soka od povrća se upotrebljava za sve bolesti, uzimana ili u malo kraćem vremenskom periodu ili sa hranom, u zavisnosti od ozbiljnosti bolesti. Beruss-ova knjiga naglašava lečenje raznih oboljenja – ozbiljnih i onih koje to nisu. Različite vrste kancera, leukemija i oboljenja prostate- čak i povišena temperatura i neplodnost – mogu se izlečiti po Breuss-u!
-  Breuss-ov sok od povrća sadrži 55% cvekle/cikle, 20% šargarepe/mrkve, 20 % korena celera, 3% sirovog krompira, 2% rotkve. Ovaj sok se zove Breuss sok, ime je dobio po Rudolfu Breussu koji je pokušao da pronađe najbolji sok od povrća za borbu protiv kancera**

KANCER TRETMAN RUDOLFA BREUSSA
Kancer može da živi samo od proteina iz čvrste hrane. Prema tome ukoliko pijete samo sok od povrća i čajeve u trajanju od 42 dana kancerogeni tumor će izumreti dok će telo nastaviti da funkcioniše dobro. Terapija se može obaviti upotrebom domaćih sokova ili sokova kupljenih u prodavnicama zdrave hrane. Ne pijte više od pola litre na dan. Koktel je napravljen od cvekle, šargarepe, korena celera, crne rotkve i krompira.
300 gr. cvekle
100 gr. šargarepe
100 gr. korena celera
Otprilike 30 gr. crnih rotkvica
Krompir nije obavezan osim kod kancera jetre gde ima važnu ulogu.

Pomešaj ovo povrće u sokovnik i odstrani sve što nije sok (gust deo, talog). Čvrst deo predstavlja podlogu za razmnožavanje kancera. Pre početka tretmana isprobajte jednu četvrtinu litre soka na dan uz normalne obroke. Ovaj sok uzimajte kašikom. Ne gutajte odmah zadržite ga neko vreme u ustima sa pljuvačkom. Po uputstvu odmah ujutro uzmite jednu i po šolju čaja za bubrege. Nakon toga 30 do 60 minuta kasnije uzmite dve šolje vrućeg biljnog čaja od St. Johns  Wort, od peperminta i limuna. Pola sata do sat nakon toga opet popijte malo soka od povrća, duže zadržite u ustima pre nego što progutate. 15 do 30 minuta kasnije ponovo popijte malo soka od povrća. Trebali bi piti sok 10 do 15 puta tokom jutra ali samo kad želite. Između uzimanja soka od povrća pijte čaj od žalfije bez šećera koliko god količinski želite, hladan ili topao. U podne uzmite jednu šolju čaja za bubrege i ponovo pred spavanje. U toku popodneva možete uzeti nekoliko gutljaja. Svaku tečnost bi trebalo da otpijate u malim gutljajima i dobro da je izmešate sa pljuvačkom. Čaj za bubrege se treba uzimati samo prve 3 nedelje terapije. Tokom cele terapije pijte po jednu šolju hladnog čaja od divljeg zdravca (geranium robertianum) dnevno. Divlji zdravac sadrži malu količinu radijuma. Pijući male količine čaja i soka uporedo stimuliše se lučenje pljuvačke i smanjuje opterećenje creva.

Za kancer kostiju i pluća, pripremite čaj od Plantana, Islandske Mahovine, Bršljana i Lepuha.???? Nema veze ako ih sve ne možete nabaviti. U roku od 10 minuta popijte ovog čaja koliko možete više, što više to bolje. U slučaju tuberkuloze uzmite i kašiku semena od platana sa malo vode ili čaja. U toku cele terapije ne bi ste trebali unositi u organizam ništa osim soka od povrća i čajeva. KRAJ

* OVAJ DOLE TEKST NISAM STAVILA ZBOG REKLAMIRANJA NEKOGA, VEC IZ ZELJE DA SE POMOGNE ONIMA KOJIMA JE POMOC POTREBNA. PISAC KNJIGE JE RUDOLF BROJS naslov knjige je “RAK LEUKEMIJA i DRUGE PRIVIDNO NEIZLECIVE BOLESTI, IZLECIVE PRIRODNIM PUTEM”. Izdavac je Beograd, 1985. u prevodu Miodraga Marinkovica, Recenzija> dr.Yorica Plavsic mr.sci.Izdavac? Miodrag Marinkovic/adresa/Gospodara Vucica 144, Beograd – Gotovi preparati se mogu nabaviti u Austriji, Svajcarskoj ili Nemackoj kao i pojedine lekovite biljke i to u prodavnicama sa natpisom #Reformhaus#, po receptu Breuss-Gemusesaft. U knjizi postoje price pacijenata koji su se na ovaj nacin izlecili, ako oni lazu, lazem i ja.U njoj je opisano i to da starije osobe bolje podnose ovu terapiju, jer im je metabolizam sporiji od mladjih osoba. Potrebno je istrajno i striktno se pridrzavati propisane terapije, da se bolji rezultati postizu pre hemoterapije, operacije ili slicnog, ali da je i tada moguce izlecenje. Terapija po Brojsu traje 42 puna dana i sastoji se od mesavine sokova koja se uglavnom sastoji od cvekle/cikle, sargarepe/mrkve, celera, rotkve i krompira. Pe stvarnog gladovanja propisuje 1/4 l mesavine ovih sokova uz obaveznu kombinaciju odgovarajucih biljnih cajeva (caj za bubrege, caj od zalfije-obavezno, caj od zdravca i caj od nevena).

Cajevi se piju neograniceno, a sok najvise 1/2 l dnevno. Sok se sprema na sledeci nacin-3/5 soka od cvekle, 1/5 od sargarepe, 1/5 od celera uz nesto malo soka od rotkve i soka od jednog krompira velicine jajeta, npr. 300 g cvekle, 100 g sargarepe, 100 g korena celera i oko 30 g rotkve (sokovi) i krompir je jako vazan narocito kod raka jetre. Sve povrce cedi se aparatom za cedjenje sokova, a zatim se sok pasira kroz gustu cedilku za caj ili lanenu krpu, jer u 1/4 l soka bice bar jos jedna supena kasika taloga. Taj talog se em tesko pije a sluzi i kao hrana raku, jer rak zivi samo od cvrste hrane koju covek u sebe unese, tako da ako 42 dana pijemo samo sokove od  povrca, tumor se povlaci i nestaje. Pacijenti za to vreme oslabe, gube na tezini 5 do 15 kg, ali se dobro osecaju, a za sam zivot je dovoljna 1/8 ili 1/4 ovog soka, a najvise se moze uzimati 1/2l dnevno. Treba ga piti po jednu supenu kasiku polako, ne gutati odmah, sacekati da se sok dobro izmesa sa pljuvackom. Dodatno se moze uzimati po jedan gutljaj rasola. Ujutro treba popiti pola solje caja za bubrege, 30 do 60 minuta kasnije 1-2 solje toplog caja od zalfije sa kantarionom, nanom i maticnjakom. Posle sledecih 30 do 60 minuta uzeti mali gutljaj soka, ali ne progutati odmah nego ga dobro smesati sa pljuvackom. Posle oko  15 do 30 minuta opet mali gutljaj soka. U toku popodneva sok treba uzimati oko 10-15 puta i to samo kad osecamo glad. U medjuvremenu uzimati caj od zalfije -moze i hladan i koliko god zelimo ali su svi cajevi za vreme terapije bez secera! U podne samo 1/16l (pola solje) caja za bubrege a tako i uvece, pre odlaska na spavanje. Caj za bubrege se pije u prve tri nedelje! Cajevi se takodje piju gutljaj po gutljaj.

* OVAJ PRILOG JE POSEBAN SAVET ZA ZDRAV ZIVOT I NIJE POVEZAN SA BROJSOVOM TERAPIJOM, ALI JE VRLO KORISTAN I LAKO PRIMENLJIV U SVRHU PREVENTIVE I LECENJA PO DOKTORKI SLADJANI VELKOV KOJA NESEBICNO I HUMANITARNO POMAZE SVIMA PO CELOM SVETU.
-BLOG – UPUTSTVO ZA SAMOIZLECENJE I ZDRAV ZIVOT –Dr. Sladjana Velkov
http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/12/20/uputstvo-za-samoizlecenje-i-zdrav-zivot-dr-sladjana-velkov-2/

* OVDE IMA DOBRIH SAVETA ZA SVE PA SAM ETO, STAVILA I OVAJ LINK
http://vegan.editboard.com/t377p60-totalna-terapija-rudolfa-brojsa

* EVO JOS JEDAN SAVET, BROJSOV SOK I DIJETU MOZETE KORISTITI U SVRHU PREVENTIVE, A NE SAMO U LECENJU. LJUDI KAZU “BOLJE JE SPRECITI NEGO LECITI”…:)

BROJSOVA DIJETA
Sirovo voće i povrće su oduvek preporučili u prirodnoj medicini, zbog oporavka od raznih bolesti.
Sirov sok sadrži antioksidante u ishrani.
Ukoliko želimo da ostanemo zdravi i sačuvamo imuni sistem u dobrom stanju primenjujemo ovu dijetu.Rudolf Breuss razvio je svoj kancer tretman-iskorišćavajući vrednost sokova od  povrća i lekovitih čajeva, koji su povezani sa lečenjem mnogih vrsta kancera.Breuss je napomenuo da kancer živi i raste od proteina za vremenski period od 42 dana, u toku kojeg se uzimaju lekoviti čajevi i sokovi radi detoksikacije (kancer će biti apsorbovan ili će izgladneti).Još i danas se uzima njegova mešavina soka od povrća sa kraćeg vremenskog perioda u zavisnosti od ozbiljnosti bolesti.

Breuss-ov sok od povrća sadrži: 55% cvekle20% šargarepe20% korena celera3% sirovog krompira2% crnih rotkvica
Terapija se obavlja domaćim, prirodnim sokovima ili kupljenim u prodavnici zdrave hrane.Ne treba piti više od pola litre na dan. Po sastavu izraženo u gramima izgleda na sledeći način:300 g. cvekle100 g. šargarepe100 g. korena celera20 g. krompira30 g. crnih rotkvicaPomešati ovaj sastav u sokovnik i gusti deo-talog treba odstraniti.Čvrsti deo predstavlja kao podloga za razmnožavanje kancera.U početku uz normalne obroke piti 250 ml. soka na dan.Sok treba uzimati kašikom, neko vreme držati u ustima, ne odmah progutati.Nakon toga sledi čaj od peperminta i limuna, kasnije opet sok od povrća.Izmedju uzimanja soka od povrća pije se čaj od žalfije bez šećera, količina je neograničena.Popodne isto idu čajevi i sok od povrća u malim količinama dobro izmešati sa pljuvačkom.Tačnu terapiju odredjuje lekar, uz strogu lekarsku kontrolu.Vremenski period korišćenja ove dijete zavisi od bolesti ili se koristi kao prevencija, zatim za jačanje imunog sistema.

Za preventivnu svrhu i za jačanje imuniteta Breuss-ov sok od povrća se koristi uz redovnu zdravu ishranu, kao dodatak dva puta u toku dana, bar 2-3 meseca redovno svaki dan.Tada nisu potrebni nikakvi drugi suplementi.

Нема коментара:

Постави коментар